Computer eller Bærbar reparation

Hardware eller software reparationer samt knust skærme, harddisk udskiftning, opladning port, batteri udskiftning, data gendannelse/ Windows installation. Vi tilbyder også SSD opgradering på gammel computer

Apple-imges_480x480

Macbook eller iMac

22831-100x100_480x480

Windows Bærbar

Reparation af alle computere på Amagerbrogade

Hos Mobilreparationer reparerer vi alle slags computere. Om du står med en stationær PC, MacBook, iMac eller en Windows bærbar. Lige meget hvad så kan vi hjælpe dig. Vi har fået set til en masse forskellige computer/bærbare typer, som har haft hver sin skade, men det har dog altid i sidste ende lykkedes os at få det fikset. Det kan være alt fra en skærm der er smadret, til nogle knapper som ikke virker. Det kunne også være et at de meget typiske skader, hvor din computer ikke gider at oplade.

Macbook reparation

Er du en af de heldige som besidder en MacBook, men har fået den skadet, så er du det helt rigtige sted. Vi alle ved hvor dyrebar en MacBook er, og jo nyere den er, jo dyrere er den. Derfor er det virkelig ærgerligt hvis man har fået sin MacBook smadret. Det kunne være den lækre tynde skærm er smadret, eller at nogle knapper på keyboardet ikke virker.

Er det din Windows computer du gerne vil have repareret?

Står du og har en Windows computer, som du gerne vil have vi kigger på, eller reparere, så er du mere end velkommen til at kontakte os, eller besøge vores butik på Amager. Vi ved hvor vigtig sin computer kan være i mange tilfælde, som til skole eller arbejde. Derfor kan man ikke undvære sin computer væk for længe, og derfor anbefaler vi at du tager et kig forbi os. Vi reparerer nemlig ofte computer skader, på meget kort tid, så du hurtigt kan komme videre, med en computer der virker i top. Det kunne være at du har været uheldig og fået tabt din Windows computer, og skærmen så har taget skade af det. Der vil vi kunne skifte din skærm, så den er så god som ny. Det kunne også være du har problemer, med at oplade din computer. Der vil vi finde problemet og løse det.

Smadret skærm?

Har du været uheldig og fået smadret den superlækre skærm på din MacBook eller PC? Så det bare om at få den skiftet, og det skal gøres korrekt. Vi har skiftet en masse skærme på de forskellige MacBook- og PC-modeller, og vi ved derfor hvor vigtigt at det er, at det bliver gjort rigtigt første gang. Vi klarer ofte et skærmskift på Macbook, på meget kort tid, så derfor er du altid velkommen til at komme forbi vores butik på Amager. Vi befinder os på Amagerbrogade 8, 2300 København S.

Dårlig batteritid?

Føler du at din Macbook eller PC løber hurtigt tør for strøm, og at du har brug for at oplade den oftere? Det helt normalt at ens batteri bliver sløvt med tiden, og ikke virker lige så optimalt, som da det var nyt. Men der vil et batteriskifte, klare problemet. Kom forbi os, så vil vi kunne skifte dit batteri, så det virker som nyt.

Kontakt os

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.