mobilerepair

Vi er klar til at hjælpe hvis uheldet er sket. Er din elektronisk udstyr smadret, fået vandskade eller andet, er vi klar til at reparere den. Vi sidder klar til at udføre et professionelt arbejde, hvor det vigtigste for os er at kunden er tilfreds.

Vi glæder os til at se jer og reparere jeres elektroniske udstyr. Vi byder på en kop kaffe imens i venter

Om os

Vi leverer de bedste tjenester til reparation af din mobil

Velkommen til Mobilreparationer.dk hos os kan du reparere alt fra telefoner og tablets til computere. Vi er en professionel virksomhed på området elektronik med mere end 25 års erfaring. Vores butik på Amager har eksisteret siden 2010. Butikkens historie er meget simpel. Grundet stor efterspørgsel for dette marked, valgte vi at åbne lige præcis der hvor vi ligger.

Vi lever i dag af at bruge elektronisk udstyr. Alt man foretager sig i dag, er via elektronisk udstyr. Om det er arbejde eller privat så foregår alt kommunikation på en telefon, tablet eller en computer. Derfor ved vi godt hvor afhængig vi er for vores elektroniske udstyr. Derfor går vi meget op i at behandle og reparere jeres produkter professionelt og med kærlighed.

Professionalisme kommer af erfaring og uddannelser, derfor er det vigtigt for os at alle vores teknikere er uddannet med de rigtige certifikater. Alt dette afspejler vores seriøsitet omkring netop din garanti for servicen. Vores mantra er: professionel service = glade kunder.

Hos Mobilreparationer er målsætningen:
repair-mobile-repair

Adresse

Amagerbrogade 8
2300 København S

Kontakt os

Mobilreparationer APS
Tlf. 55 50 20 40 Email: kontakt@mobilreparationer.dk CVR: 42957550

Bank

Regnr: 5471
Kontonummer: 2275785

Åbningstider i butikken

Mandag - Fredag kl. 10 - 17.30 Lørdag kl. 10 - 14 Søndag Lukket