Xiaomi Reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet. 

Her hos os kan du få repareret og vedligeholdt alle modeller fra Xiaomi – vælg din på listen eller kontakt os hvis du har en anden model som du har været uheldig med. Ved skift af skærm, tilbyder vi også gode rabatter på eventuelle skader og panserglas. Vi tilbyder nogle af de bedste priser på markedet og den bedste service du kan få. Hos os er vi professionelle og hurtige, og tilbyder alle typer service du må have brug for.

Ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud på din Xiaomi telefon, eller stop forbi i vores butik på Amager.

Xiaomi 13 Pro Reparation

Xiaomi 13 Lite Reparation

Xiomi 12T Pro Reparation

Xiomi 12T Reparation

Redmi 12 5G Reparation

Redmi 12 Reparation

Redmi A2 Plus Reparation

Redmi 12C Reparation

Redmi 10 5G Reparation

Redmi 10A Reparation

Redmi Note 11 Pro 5G Reparation

Redmi Note 12 Pro 5G Reparation

Redmi Note 12 5G Reparation

Redmi 10 2022 Reparation

Redmi Note 9T Reparation

Redmi Note 10 Pro Reparation

Redmi 9T Reparation

Redmi Note 10 Reparation

Mi 11 Lite Reparation

Xiaomi 12X Reparation

Xiaomi reparation

Leder du efter en Xiaomi reparation så er du havnet det helt rigtige sted. Hos os har vi originale reservedele så din kvalitet bliver helt i top som før. Så ønsker du en reparation af din Google Pixel smartphone så tøv ikke med at kontakte os. Det kan være alt fra en smadret kamera, til en knap du vil have fikset.

Skærmskift

Har du fået smadret eller ødelagt din lækre Xiaomi skærm, så kan det være meget rart at få den skiftet med det samme, og helst hos nogle der virkelig har erfaring inden for det. Hos mobilreparationer.dk har vi skiftet en masse skærme på flere forskellige Google Pixel modeller og ved derfor hvor vigtigt det er at det bliver gjort rigtigt.

Smadret kamera?

Har du fået smadret det superlækre kamera på din Xiaomi? Kameraet er noget som Xiaomi serien virkelig er kendt for, og det også forståeligt. Skulle uheldet være ude og har du uheldigvis fået dit kamera smadret eller beskadeligt, så er vi her for at fikse det for dig.

Batteriskifte?

Har du beskadiget dit batteri, eller føler du at den løber hurtigere tør for strøm end den plejede? Så kan det være blevet slidt gennem almindeligt brug, og har derfor brug for at blive udskiftet. Det heldigvis noget som vi kan klare for dig, da vi ofte har batterier på lager, så vi hurtigt og nemt kan skifte dit batteri.

Diverse telefonreparationer

Skulle det være noget andet du gerne vil have repareret end hvad du lige kunne se, så er det selvfølgelig også noget som vi kan klare. Det kan være alt fra en knap der slet ikke virker, til en højtaler der spiller dårlig lyd. Lige meget hvad det er, så er det en opgave vi kan tage os af.