Nokia Reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet. 

Her hos os kan du få repareret og vedligeholdt alle modeller fra Nokia – vælg din på listen eller kontakt os hvis du har en anden model som du har været uheldig med. Ved skift af skærm, tilbyder vi også gode rabatter på eventuelle skader og panserglas. Vi tilbyder nogle af de bedste priser på markedet og den bedste service du kan få. Hos os er vi professionelle og hurtige, og tilbyder alle typer service du må have brug for.

Ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud på din Nokia telefon, eller stop forbi i vores butik på Amager.

Nokia G22 Reparation

Nokia C02 Reparation

Nokia G42 5G Reparation

Nokia XR21 Reparation

Nokia C32 Reparation

Nokia C22 Reparation

Nokia G60 5G Reparation

Nokia X30 5G Reparation

Nokia G21 Reparation

Nokia G11 Reparation

Nokia G50 Reparation

Nokia XR20 Reparation

Nokia G20 Reparation

Nokia G10 Reparation

Nokia 1.4 Reparation

Nokia 5.4 Reparation

Nokia 3.4 Reparation

Nokia reparation

Leder du efter en Nokia reparation så er du havnet det helt rigtige sted. Hos os har vi originale reservedele så din kvalitet bliver helt i top som før. Så ønsker du en reparation af din Nokia smartphone så tøv ikke med at kontakte os. Det kan være alt fra en smadret kamera, til en knap du vil have fikset.

Skærmskift

Har du fået smadret eller ødelagt din lækre Nokia skærm, så kan det være meget rart at få den skiftet med det samme, og helst hos nogle der virkelig har erfaring inden for det. Hos mobilreparationer.dk har vi skiftet en masse skærme på flere forskellige Nokia modeller og ved derfor hvor vigtigt det er at det bliver gjort rigtigt.

Smadret kamera?

Har du fået smadret det superlækre kamera på din Nokia? Kameraet er noget som Nokia serien virkelig er kendt for, og det også forståeligt. Skulle uheldet være ude og har du uheldigvis fået dit kamera smadret eller beskadeligt, så er vi her for at fikse det for dig.

Batteriskifte?

Har du beskadiget dit batteri, eller føler du at den løber hurtigere tør for strøm end den plejede? Så kan det være blevet slidt gennem almindeligt brug, og har derfor brug for at blive udskiftet. Det heldigvis noget som vi kan klare for dig, da vi ofte har batterier på lager, så vi hurtigt og nemt kan skifte dit batteri.

Diverse telefonreparationer

Skulle det være noget andet du gerne vil have repareret end hvad du lige kunne se, så er det selvfølgelig også noget som vi kan klare. Det kan være alt fra en knap der slet ikke virker, til en højtaler der spiller dårlig lyd. Lige meget hvad det er, så er det en opgave vi kan tage os af.