Huawei Reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet. 

Huawei, et kinesisk tech-firma som virkelig har indhentet de andre konkurrenter de sidste par år. I øjeblikket ligger de og slås om anden pladsen med Apple på verdensplan, hvor de begge ligger en smule bag Samsung. Men ingen kan sige, at Huawei’s smartphones ikke er sublime. De tilbyder kraftige processorer, skønne displays og fantastiske kameraer. Virkelig en smartphone man burde overveje. Grundlagt i 1987 har de længe været i teknologi branchen, og siden 2012 begyndte de for alvor at gå ind i smartphone verdenen – idag har de over 16% af markedsandelen på smartphones på verdensplan og deres smartphones er i top ligaen.

 

Her hos mobilreparationer sætter vi stor pris på godt hardware og især på flotte displays, og mener at alle telefoner fortjener et fiks, så selv hvis vi ikke har lige præcis din Huawei smartphone på vores liste, så kan vi højst sandsynligt stadig reparerer den.

Skriv til os eller kig forbi butikken, så giver vi et uforpligtende tilbud på diverse reparationer

Huawei P Smart Pro Reparation

HUAWEI Mate 20 Lite Reparation

HUAWEI P20 Reparation

HUAWEI P20 Lite Reparation

HUAWEI P30 Reparation

HUAWEI P30 lite Reparation

Mate 30 Pro (LIO-L29) Reparation

Mate 20 Reparation

HUAWEI Pmsart 2019 Reparation

Mate 20 Lite Reparation

Mate 20 Pro ( LYA-L29 ) Reparation

MediaPad M3 Lite Reparation

MediaPad M5 10.8" (CMR-AL09) Reparation

MediaPad M5 Lite Reparation

Nova 3 Reparation

Nova 5T Reparation

P Smart 2020 Reparation

P Smart Z Reparation

P Smart 2021 Reparation

P Smart Plus/ Nova 3i Reparation

P Smart Pro Reparation

P20 (EML-L29C ) Reparation

P20 Lite Reparation

P20 Pro (CLT-L29) Reparation

P30 (ELE-L29) Reparation

P30 Lite (MAR-LX1A ) Reparation

P30 Lite New Edition Reparation

P30 Pro (VOG-L29) Reparation

P40 (ANA-AN00) Reparation

P40 Lite (JNY-L22B) Reparation

P40 Pro (ELS-NX9, ELS-N04) Reparation

Huawei reparation

Hos mobilreparationer er vi hurtige til at reparere telefoner. Det skyldes at hos os har du nogle erfarende og dygtige teknikere. Vi har mere end 25 års erfaring når det kommer til reparation af elektronik produkter, og det er din garanti på at du får en seriøs service. Ofte har vi reservedele på lager så du ikke skal vente for længe på din Huawei bliver repareret. Du kan altid komme forbi vores butik uden at bestille tid, hvor vi ofte kan få din Huawei repareret hurtigt og nemt. Selv på de travle dage, kan du altid bestille en tid.

Smadret Huawei skærm?

Er skaden sket og er din Huawei skærm smadret? Har du været så uheldig at tabe din Huawei? Så anbefaler vi at du får din skærm skiftet hos nogle med den rette ekspertise til udskiftning af glasset. Hos mobilreparetioner.dk har vi skiftet en masse skærme på forskellige Huawei modeller og ved derfor hvor vigtigt det er at det blive gjort rigtigt første gang.

Problemer med batteriet?

Mange af os har oplevet at batteriet ikke holder lige så længe som det plejede. Det skyldes ofte at batteriet er blevet sløvt igennem tiden og har brug for et batteriskifte. Det er heldigvis noget som vi nemt og hurtigt kan klare hos mobilreparetioner.dk.

Smadret kamera?

Hos mobilreparetioner.dk ved vi at kameraet er noget af det vigtigste ved sin smartphone, og at kameraet bare skal fungere. Men uheldet kan altid være ude, hvor man så har fået smadret kameraet. Skulle det være sket kan vi nemt få udskiftet dit kamera så du hurtigt kan tage dine superlækre billeder igen.

Højtaler, knapper eller andet?

Skulle det være noget andet som der galt på din Huawei? Det kunne være en knap der ikke virker eller tastaturet ikke virker? Måske er det højtaleren der spiller dårlig lyd, eller at der slet ikke kommer lyd ud af. Hvad end det er, kan vi fikse det for dig.