Motorola Reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet. 

Her hos os kan du få repareret og vedligeholdt alle modeller fra Motorola – vælg din på listen eller kontakt os hvis du har en anden model som du har været uheldig med. Ved skift af skærm, tilbyder vi også gode rabatter på eventuelle skader og panserglas. Vi tilbyder nogle af de bedste priser på markedet og den bedste service du kan få. Hos os er vi professionelle og hurtige, og tilbyder alle typer service du må have brug for.

Ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud på din Motorola telefon, eller stop forbi i vores butik på Amager.

Moto G7 Reparation

Moto G7 Power Reparation

Moto G7 Play Reparation

Moto G8 Reparation

Moto G8 Plus Reparation

Moto G8 Power Reparation

Moto G8 Power Lite Reparation

Moto G9 Power Reparation

Moto G Plus Reparation

Moto G22 Reparation

Moto G32 Reparation

Moto G30 Reparation

Moto G20 Reparation

Moto G50 Reparation

Moto G51 Reparation

Moto edge 20 lite Reparation

Moto edge 20 Pro Reparation

Moto edge 30 Neo Reparation

Moto edge 30 ultra Reparation

Moto Edge 30 pro Reparation

Moto One Zoom Reparation

Motorola reparation

Er du en af de heldige ejere der gør brug af en Motorola, men har været så uheldig at få den smadret, som kræver en reparation? Så kender vi godt til den situation du står i. Der kan altid ske noget med sin mobil der gør at den kræver en reparation, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan få kigget på det for dig, og få det løst.

Beskadiget batteri?

Løber din Motorola hurtigere tør for strøm end den plejede, eller virker dit batteri slet ikke? Så det bedst at du kigger forbi, så vi kan løse det for dig. Hvis du har haft din Motorola længe, kan det være at batteriet er blevet slidt gennem tiden og derfor har brug for en udskiftning. Det kan også være en vandskade som også kræver at batteriet bliver skiftet. Det er 100% noget som vi kan løse for dig

Smadret kamera?

Har du været så uheldig at få smadret dit kamera så du ikke kan tage dine lækre billeder mere? Så ved vi at man bare gerne vil have det fikset så hurtigt som muligt. Derfor klarer vi hos mobilreparationer.dk de fleste af vores reparationer på under 30 minutter. Så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan få din Motorola så god som ny.

Andre skader?

Skulle det være en anden skade som der er tale om? Det kan være at tastaturet på din Motorola ikke virker, eller en knap der ikke fungerer. Der kan altid være noget i vejen med sin smartphone, og der er vi her for at få det løst for dig.