oneplus reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet. 

Er du en af de heldige ejere af en skøn Oneplus, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Oneplus har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Oneplus fejler, undersøger vi din Oneplus og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Oneplus end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Oneplus som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Hos os er din tid og oplevelse vigtigst. Vi ved godt at mobiltelefonen, er rigtig svær at undvære. Har du en reparation, der kræver at du er nødt til at undvære din telefon over længere tid, så har vi naturligvis mulighed for at tilbyde dig en lånetelefon (såfremt alle ikke er udlånt).

OnePlus Nord 3 CE Lite 5G Reparation

OnePlus Nord 3 5G Reparation

OnePlus 2 Reparation

OnePlus 3 Reparation

OnePlus 3T Reparation

OnePlus 5 Reparation

OnePlus 5T Reparation

OnePlus 6 Reparation

OnePlus 6T Reparation

OnePlus 7 Reparation

OnePlus 7 Pro Reparation

OnePlus 7T Reparation

OnePlus 7T Pro Reparation

OnePlus 8 Reparation

OnePlus 8 Pro Reparation

OnePlus 8T Reparation

Oneplus 9 Reparation

OnePlus 9 Pro Reparation

OnePlus Nord 5G Reparation

OnePlus Nord N10 (B2029)

OnePlus Nord N100 Reparation

OnePlus 11 5G Reparation

OnePlus 10T 5G Reparation

OnePlus 10 Pro 5G Reparation

OnePlus reparation

Har du fået smadret din OnePlus smartphone så tøv ikke med at kontakte os. Vi reparerer alle typer af skader, som der kan være tale om. Om det er skærmen der er smadret, eller en knap der ikke virker. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi klarer ofte vore reparationer på under 30 minutter, som gør at du hurtigere kommer videre med din dag.

Smadret skærm på din OnePlus?

Har du været så uheldig at få smadret skærmen? Så det noget vi hurtigt kan få klaret. Vi kan klare et skærmskift meget hurtigt og nemt, og ofte inden for 30 minutter. Kontakt os, eller besøg vores butik. Du kan altid tage et kig fordi uden at bestille tid.

Er batteriet blevet sløvt?

Skulle det være batteriet som du gerne vil have kigget på? Det kan være at dit batteri slet ikke virker, eller at du føler din OnePlus hurtigt løber tør for strøm. Hvis det er tilfældet, så har vi set til det et par gange, og løser det altid. Skulle det være noget andet der var galt, så er det også noget som vi kan fikse for dig.

Mikrofon, knapper eller andet?

Skulle det være noget helt andet som er i vejen? Det kunne være din mikrofon ikke virker eller at din højtaler er dårlig. Det kan være en knap der ikke fungerer. Hvad end det er, så er vi her for at løse det for dig