IPad reparation på Amagerbrogade 8

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet

Er du en af de heldige ejere af en skøn iPad, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her ved at klikke dig videre til din iPad-model, eller ring til os på 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din iPad har været udsat for, så står vi til rådighed.

Hvis du ikke ved hvad din iPad fejler, undersøger vi din iPad og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din iPad end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en iPad som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller.

iPad 12,9'' (2022) Reparation

iPad Pro 11 (2022) Reparation

iPad 10,2'' (2020) Reparation

iPad Air (2020) Reparation

iPad 10,2" Reparation

iPad Mini 2019 Reparation

iPad 10 Gen Reparation

iPad 9 Gen Reparation

iPad Air 2019 Reparation

iPad Pro 12.9” (2020) Reparation

iPad Pro 12,9" (2018) Reparation

iPad Pro 12,9 (2017) Reparation

iPad Pro 12,9" (2015) Reparation

iPad Pro 11" 2020 Reparation

iPad Pro 11" (2018) Reparation

iPad Pro 10,5" Reparation

iPad 2018 Reparation

iPad 2017 Reparation

iPad Air 2 Reparation

iPad Air Reparation

iPad 4 Reparation

iPad Mini 4 Reparation

iPad Mini 3 Reparation

iPad Mini Reparation

iPad reparation

Når det kommer til iPad modeller så har vi også stor erfaring indenfor det. Vi har kigget til en masse iPad modeller, hvor der har været noget der skulle repareres. Det kan være alt fra en helt smadret skærm, en højtaler der ikke virker eller andet som ikke helt fungere. Du kan altid kontakte os, eller komme forbi vores butik, uden tidsbestilling. Vi klarer ofte vores reparationer på under 30 minutter, så du slipper for den lange ventetid.

Smadret iPad skærm

Har du fået smadret din iPad skærm, kunne det være meget rart at få den skiftet med det samme. En iPad har denne superlækre store skærm, hvor man helst bare vil have den fungere uden der skulle være noget i vejen. Så skulle der være sket noget med din skærm, så tøv ikke med at kontakte os. Det kan være alt fra en helt smadret skærm, til en flænge på skærmen.

Batteriskifte

Skulle den så være gal med batteriet? Føler du at dit batteri ikke holder lige så længe som det plejede? Så betyder det ofte at dit batteri er blevet sløvt igennem tiden, og at du har brug for et batteriskifte. Med et batteriskifte får du den lange batterilevetid igen, som du ønsker dig. På den måde behøver du ikke tænker over at dit batteri løber hurtigt tør. Det kunne også være at dit batteri slet ikke virker. Lige meget hvad vil vi løse det for dig.

Taster og knapper

Har du problemer med en knap, eller tast der ikke virker. Det kunne være din homeknap f.eks. der ikke fungere eller din power knap. Det kunne også være at dine lydknapper ikke virker eller tastaturet. Lige meget hvad så er det noget som vi kan reparere for dig.  

Højtaler og mikrofon

Har din iPad dårlig lyd eller kommer der ikke lyd ud af højtalerne? Eller virker din højtaler eller mikrofon måske slet ikke? Så kan vi få kigget på det. Mange af gangene kræver det bare at din enhed lige bliver renset fordi der er noget snavs i vejen. Ellers kan det altid være en reparation som vi kan klare.