windows computer reparation

Hardware eller software reparationer samt knust skærme, harddisk udskiftning, opladning port, batteri udskiftning, data gendannelse/ Windows installation. Vi tilbyder også SSD opgradering på gammel computer

Lenovo Bærbar Reparation

Acer Bærbar Reparation

HP Bærbar Reparation

MSI Bærbar Reparation

ASUS Bærbar Reparation

Reparation af laptop skærm

Udskiftning af harddisk

Windows reparation

Har du været så uheldig at du har fået din Windows computer smadret? Så har du naturligvis brug for en reparation, og så er du det helt rette sted. Ens computer kan være rigtig dyrebar, og især hvis man er afhængig af den når det kommer til skole eller arbejde. Mange af os kan ikke undvære vores computer, hvis den fylder en stor del af ens arbejde eller skole. Derfor ved vi også hos mobilreparationer, at man ikke kan undvære sin computer væk for længe. Her hos os kan du derfor hurtigt og nemt få en Windows reparation som vi oftest klarer på ufatteligt kort tid.

Er din Windows computerskærm smadret?

Skulle det være skærmen, som du har fået tabt, eller fået et slag på? Der kan være flere forskellige årsager til hvorfor din skærm er smadret, men lige meget hvilken årsdag det kan være, så kan du hos os får den repareret. Det går ikke at man benytter en computer med smadret skærm, og det kan faktisk være med til at man ikke arbejder lige så godt på den. Tøv derfor ikke med at tage et kig forbi vores butik, så vi hurtigt kan få din skærm, så god som ny.

Skal batteriet skiftet?

Mange af os glemmer at det faktisk er meget normalt at vores Windows computers batteri bliver dårligere gennem tiden. Det meget normalt at der efter 2-3 år, sker det at dit batteri ikke holder lige så længe som det gjorde lige da du købte din computer. Derfor vil vi helt klart anbefale, at du får dit batteri skiftet hvis du føler at det ikke holder lige så længe som det plejede.

Kontakt os

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.