iPhone 6 Plus

Apple's best-seller, i large.

Da denne iPhone blev lanceret sammen med dens lillebroder iPhone 6, fik de rosende anmeldelser for deres nye design, opgraderinger af skærm størrelsen, hurtigere processorer, bedre kameraer, samt bedre forbindelse til Wi-Fi og LTE forbindelse og blev til en af de bedst sælgende mobiltelefoner nogensinde, med over 220 millioner enheder solgt på verdensplan, og er Apples mest solgte telefon indtil videre.

Den flotte iPhone 6 Plus måler 5,5 tommer og var den første iPhone som kunne vendes horisontalt for at dreje skærmen til liggende tilstand. Det er også den første iPhone som tilbyder mobilbetalings funktion. Der er bedre batteritid og ydeevne end deres tidligere iPhone 5. Fin billedekvalitet med hovedkameraet er på 8MP, mens frontkameraet er blot 1,2MP. Mobilen tilbyder Touch ID og har en hurtig A8-chip processor, som nemt kan køre de fleste apps og opgaver.

Har du været ude for et uheld med din iPhone 6 Plus eller er nogle af delene blevet defekte? Opret en tid her på siden eller aflever den blot i vores butik, så fikser vi den nemt og hurtigt for dig!

Bestil tid til reparation

Loading...

Reparationer & Priser

Grade A Skærm

Skærm udskiftning 595
150 kr billiger!

Original Skærm

Skærm udskiftning 795
100 kr billiger nu!

Batteri

Batteri Udskiftning 350
100 kr billiger nu!

Home Knap

Home Knap Udskiftning 450

Mikrofon

Mikrofon Udskiftning 450

Power Knap

Power Knap Udskiftning 450

Højtaler

Højtaler Udskiftning 450

Ørehøjtaler

Ørehøjtaler Udskiftning 450

Volume Knap

Volume Knap Udskiftning 450

Ladestik

Ladestik Udskiftning 450

Kamera

Kamera Udskiftning 450