iPhone 12

Say hello to the future.


En smartphone der kan det hele. Det nye kamera tilbyder også optisk billet stabilisator, som både fjerner rystelser og sikrer skønne billeder i svag belysning. Verdens mest populære kamera gør det nu muligt at tage endnu mere professionelle billeder end nogensinde før. iPhone X er en telefon som stiller de flestes behov, med fantastisk billede kvalitet og et kamera som kun slås af storebroren iPhone XS. De 5.8 tommers Super Retina HD skærm bliver benyttet fuldt ud ved at fjerne den traditionelle home knap, hvorpå den istedet har smart ansigts genkendelse, som gør det let at åbne telefonen, blot ved at kigge på den.

Telefonen er også udstyret med langt længere batteri tid, da den nye processer sparer op imod 50% af strømforbruget på telefonen. Slut med telefoner som løber tør på farten og når man mest har brug for den.

Er du en af de heldige ejer af en skøn iPhone X, men samtidigt er en af de uheldige som har fået den ødelagt på den ene eller anden måde, kan du nemt og hurtigt få den repareret her.

Vi tilbyder en lang række reparationer af defekte dele her på siden.

Bestil tid til reparation

Loading...

Reparationer & Priser

OEM skærm

Skærm Udskiftning 2950

In-cell Skærm

Skærm Udskiftning 2050

Batteri

Batteri udskiftning 750