Galaxy S8

En smartphone af dimensioner.


Denne telefon blev kåret af danskerne som “Årets mobil 2017” på den populære mobilsiden.dk. Og med god grund! Samsung har haft stor succes med deres buede design af deres display, og her giver de følelsen af at skærmen aldrig ender. Det bløde design føles godt i hånden og giver dig samtidigt et fantastisk billede. Ny S-mobil fra Samsung er ensbetydende med en ny processor, og i denne omgang bliver ydelsen endnu en gang skruet endnu en tand i vejret. Samsung har længe været udskældt for deres plastdesign, men nu er det udelukkende metal og glas, som dine fingre kommer i kontakt med, når der holdes om telefonen.

Galaxy S8’eren har en god 5,6 tommers skærm med passende 12MP kamera som gør denne super-telefon til et skønt kamera oveni. Displayet er udstyret med Samsung's egen AMOLED teknologi og trækker så meget kontrast i et billede som muligt. Digital kameraets tid er ovre, og man skal ud i tungere skyts for at finde noget som kan overgå.

Hvis du har været ude for et uheld med din skønne Galaxy S8 eller S8+, så book en tid hos os eller stop forbi butikken i åbningstiden og få et uforpligtende tilbud på reparation af skærm og meget mere.

Bestil tid til reparation

Loading...

Reparationer & Priser

Original Skærm

Udskiftning af Original Skærm 1995

Batteri

Udskiftning af Batteri 595

Bagcover

Udskiftning af Bagcover 595

USB Connector

Udskiftning af USB Connector 595