Galaxy S23 Ultra

Galaxy S23 Ultra Reparation

Er din Samsung Galaxy blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Samsung, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Samsung har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Samsung fejler, undersøger vi din Samsung og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Samsung end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Samsung som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Smadret skærm på Galaxy S23 Ultra?

Er din Samsung Galaxy S23 Ultra-skærm beskadiget eller sprækket? Lad os hjælpe dig med at få den repareret hurtigt og professionelt. Vores dygtige teknikere er specialiserede i Samsung-telefoner og har ekspertisen til at løse skærmskader. Uanset om det drejer sig om en mindre revne eller en helt knust skærm, kan vi erstatte den med en original Samsung-skærm af høj kvalitet. Vi sørger for, at din S23 Ultra ser ny ud og fungerer som ny igen.

Har du brug for et nyt batteri?

Vi alle kender det. Dit batteri holder ikke som plejede da din Samsung var split ny. Så er dit Samsung Galaxy S23 Ultra-batteri begyndt at svigte? Fortvivl ikke! Vi tilbyder batteriskifttjenester, der kan genoplive din telefon og give den længere batterilevetid. 

Problemer med din højtaler, mikrofon eller andet?

Har du problemer med din højtaler eller mikrofon? Lad os hjælpe dig med at få det repareret. 

Vores erfarne teknikere har ekspertisen til at identificere og løse enhver fejl eller skade på din Samsung. Uanset om det drejer sig om lav lydstyrke, forvrænget lyd eller totalt lydsvigt, vil vi finde den bedste løsning til at genoprette lydkvaliteten på din enhed.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.