Galaxy S23

Galaxy S23 Reparation

Er din Samsung Galaxy blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Samsung, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Samsung har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Samsung fejler, undersøger vi din Samsung og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Samsung end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Samsung som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Ny skærm til din Galaxy S23?

Har du været i den uheldige situation som vi fleste har været i. Du har tabt din Galaxy S23, eller få den smadret ved et uheld. Det irreterre ens dag, om man vil bare have den fikset. Det kan vi nemt og hurtigt gøre for dig. Besøg vores butik på Amagerbrogade, så vi kan få din skærm skiftet.

Brug for et nyt batteri?

Det kan være virkelig irriterende, når man i løbet af dagen, opdager at ens batteri er gået ud. Man lægger mærke til at batteriet ikke holder lige så længe som det plejer. Der kan et batteriskift hurtigt komme ind og løse problemet. Tøv ikke med at besøge os, så vi kan genoplive din Galaxy S23. 

Problemer med kameraet?

Skulle det været kameraet den er galt med? Har du fået det smadret, eller er det hele bare sort? Vi ved jo hvor vigtigt det er at kunne tage billeder, og hvor vigtigt ens kamera er for en. Hos mobilreparationer, finder vi hurtigt problemet på din enhed, og får det repareret.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.