Galaxy S23 Plus Reparation

Er din Samsung Galaxy blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Samsung, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Samsung har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Samsung fejler, undersøger vi din Samsung og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Samsung end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Samsung som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Har du brug for at få skiftet din skærm på din Samsung Galaxy S23?

Vi alle kender det. Du har lige været ude og spille bold, eller haft gang i noget der kostede dig din Samsung Galaxy S23 skærm. Du ved hvor superærgerligt det er, men også hvor vigtigt det er for dig at få den skiftet. Derfor er vi her. Vi sørger for at du får den skiftet nemt og hurtigt, til en retfærdig pris. Kom forbi Mobilreparationer.

Batteriet er ikke som før?

Med tiden er det nærmest umuligt, at holde sit batteri, som det var helt nyt. Det vil altid blive sløvere og sløvere. På et tidspunkt er det så slemt, at du virkelig tænker over det. Heldigvis er der en anden løsning, end at købe en helt ny mobil. Nemlig et batteriskift hos os.

Skulle det være andet der problemer med?

Skulle du opleve problemer med noget andet? Det kunne være dit kamera, højtaler eller måske din mikrofon. Det kunne være dit kamera har taget skade, så det ikke virker mere, eller din højtaler er blevet lavere. Det kunne også være en af dine knapper ikke virkede. Vi er der for at løse lige det problem du står med.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.