Galaxy S21+

Galaxy S21 Plus Reparation

Er din Samsung Galaxy blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Samsung, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Samsung har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Samsung fejler, undersøger vi din Samsung og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Samsung end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Samsung som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Har du uheldigvis fået smadret din skærm på din Galaxy S21 Plus

Uheldet kan altid komme, om man ved aldrig hvornår. Skulle det ske vil man bare have sin skærm skiftet hurtigts muligt, så det bare er ude af verdenen. Men man vil have det gjort hurtigt og til en pris man kan følge med på. Derfor er du heldig at du har Mobilreparationer. Du kan få din enhed tilbage samme dag, med en helt ny skærm.

Er dit batteri blevet sløvt?

Ønsker du et batteriskifte på din Samsung Galaxy S21 plus? Føler du at din Samsung s21 plus hurtigt løber tør for strøm, kan det være fordi at batteriet er blevet slidt. Det kan være frustrerende, når man ikke har mere strøm på sin mobil, og derfor kan vi løse problemet for dig med et batteriskifte.

Smadret kamera?

Har du fået smadret kameraet på Galaxy s21 plus? Så det bare om at få det fikset. Du ved hvor hurtigt det kan gå før du vil tage et billede af noget, men ikke har muligheden hvis det er i stykker. Vi kan hurtigt og en til retfærdig pris få dit kamera fikset.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.