Galaxy S20 FE Reparation

Er din Samsung Galaxy blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Samsung, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Samsung har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Samsung fejler, undersøger vi din Samsung og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Samsung end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Samsung som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Ønsker du en split ny skærm på din Galaxy S20 FE?

Noget af det værste der kan ske ved sin Samsung er at få skærmen smadret. Man ved at der ikke er andet at stille op en at få den skiftet. Findes der noget dejligere end en helt ny skærm? Ikke hvis man bruger sin enhed dagligt. Derfor kan du besøge os, så du hurtigt kan få din Samsung Galaxy S20 FE tilbage samme dag, med en helt ny skærm.

Er dit batteri blevet sløvt, og har brug for at blive skiftet?

Vi fleste kender det. Du tager din Galaxy op af lommen og opdager at den næsten er ved at løbe tør for strøm. Det undre dig at den ikke holder hele dagen som den plejede, og du gider virkelig ikke bruge penge på en ny mobil. Det behøves heldigvis heller ikke. Men blot et batteriskifte, som vil løse hele problemet. 

Problemer med kamera, højtaler, mikrofon og andet?

Skulle det være noget helt andet du oplever problemer med? Set kunne være at dit kamera er smadret, og du ønsker at få det fikset, eller det kunne være nogle knapper som ikke fungere som de skal? Hvad end det er, så kan vi hos mobilreparationer, finde problemet og få det løst for dig.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.