Galaxy A32 5G

Galaxy A32 5G Reparation

Er din Samsung Galaxy blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Samsung, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Samsung har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Samsung fejler, undersøger vi din Samsung og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Samsung end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Samsung som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Smadret skærm på din Samsung Galaxy A32 5G?

Er din skærm smadret på din Samsung Galaxy A32 5G? Så er du heldig at du har os hos mobilreparationer, der oftest klarer vores skærmskift på meget kort tid. Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan få din skærm skiftet, så du får den dejlige lækre skærm tilbage uden skader.

Batteri der ikke holder længe?

Holder dit batteri ikke længe mere? Føler du at dit batteri, løber hurtigere tør for strøm end det gjorde før i tiden? Så er det meget normalt at dit batteri er blevet slidt igennem tiden og har brug for et batteriskift. Kontakt os, så vi kan få din batterilevetid optimal igen.

Andet der defekt?

Skulle det være noget helt andet som ikke virker som det skal? Det kunne være en knap der ikke virker, eller at dit kamera er smadret? Det kunne måske være at din lyd, er blevet meget dårligere, end du husker den. Lige meget hvilket problem du står for, vil vi løse det for dig.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.