Galaxy-A31

Galaxy A31 Reparation

Er din Samsung Galaxy blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Samsung, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Samsung har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Samsung fejler, undersøger vi din Samsung og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Samsung end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Samsung som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Er din Galaxy A31 skærm smadret?

Har uheldet været ude? Skulle din skærm være smadret? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi fleste af os har tabt vores telefon, som skærmen tog skade af. Skulle det være tilfældet, og har du brug for at din skærm bliver skiftet, så kontakt os hos mobilreparationer, så vi hurtigt kan få din skærm så god som ny igen.

Dødt batteri?

Føler du at dit batteri løber hurtigt tør for strøm? Så har du brug for et batteriskift. Vi skifter dit batteri så du får den længe batterilevetid igen, som du ønsker. Vi klarer oftest vores batteriskift på meget kort tid, så du ikke skal tænke for længe over det.

Højtaler, kamera eller andet?

Skulle det være noget helt andet som du vil have vi kigger på? Det kan være alt fra en knap der gået i stykker, til et smadret kamera. Der kan altid være noget på sin mobil, som kan drille, og vi hos mobilreparationer er her, for at fikse ethvert type af problem for dig.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.