Galaxy A30s

Galaxy A30s Reparation

Er din Samsung Galaxy blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Samsung, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Samsung har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Samsung fejler, undersøger vi din Samsung og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Samsung end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Samsung som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Har du fået smadret din Galaxy A30s skærm?

Har du uheldigvis fået smadret din Galaxy A30s skærm, så kan du få din skærm skiftet hos os. Vi har skiftet en masse skærme på flere forskellige typer af Samsung modeller, og ved derfor at det er vigtigt at det bliver gjort præcist og rigtigt første gang. Så kontakt os, hvis du ønsker din skærm skiftet på meget kort tid.

Slidt batteri?

Oplever du at din Galaxy A30s løber hurtigere tør for strøm end den plejer. Så kan et batteriskift være løsningen. Der kan være flere årsager til at dit batteri, ikke virker så optimalt som det plejer, men der er et batteriskift næsten altid løsningen.

Defekt kamera, højtaler eller andet?

Skulle det være noget andet som den er galt med? Det kunne være at du har fået smadret dit kamera så du ikke kan tage dine smukke billeder mere? Det kunne være du har fået tabt din Galaxy A30s, som har påvirket en knap, som ikke virker mere? Hvad end du gerne vil have fikset, ordner vi det for dig😊

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.