Galaxy A30

Galaxy A30 Reparation

Er din Samsung Galaxy blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Samsung, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Samsung har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Samsung fejler, undersøger vi din Samsung og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Samsung end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Samsung som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Galaxy A30 skærmskift:

Vi fleste har prøvet at få smadret vores skærm, og vi alle ved hvor frustrerende det er. Det ikke altid man bare har tid til at få sin skærm skiftet. Men der er du heldig, at du har os hos mobilreparationer. Vi klarer oftest vores skærmskift på meget kort tid, så du hurtigt kan komme videre med din dag.

Skulle det være batteriet den er galt med?

Vi alle kender det. Vi tager vores mobil op af lommen, og opdager at den er løbet tør for strøm. Men skulle det være sådan at du føler, at din Galaxy A30 løber hurtigere tør for strøm end den plejer? Så kan det skyldes at batteriet er blevet slidt gennem tiden. Det kan du heldigvis få løst hos os med et batteriskift.

Problemer med kamera, batteri, højtaler eller andet?

Skulle det være noget andet der ikke virker? Det kunne være en knap der irriterer dig, eller måske har du ved et uheld fået smadret kameraet. Hvad end det er, så kan vi hos mobilreparationer fikse det for dig.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.