Galaxy A22 (5G)

Galaxy A22 (5G) Reparation

Er din Samsung Galaxy blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Samsung, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Samsung har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Samsung fejler, undersøger vi din Samsung og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Samsung end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Samsung som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Smadret Galaxy A22 (5G) skærm?

Vi alle hader at have en mobil med en smadret skærm. Især når det er at man er så heldig at man er en af dem, der besidder en Galaxy A22 der bare har en lækker stor skærm. Men skulle du være så uheldig at få smadret skærmen, så tøv ikke med at kontakte os. Vi klarer ofte vores skærmskift på meget kort tid.

Skulle der være problemer med batteriet?

Skulle det være batteriet den er gal med? Oplever du at batteriet ikke virker lige så optimal som det plejede? Så kan det skyldes flere ting. Men det heldigvis noget som kan ordnes med et batteriskift. Så kom forbi så vi kan få dit batteri skiftet så det holder meget længere.

Problemer med kamera, højtaler, mikrofon eller andet?

Er det noget andet du gerne vil have vi kigger på? Det kan være en knap der ikke virker, eller at du måske har fået smadret dit kamera? Hvad end det er, så er det altid noget som vi hos mobilreparationer, kan ordne for dig.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.