Galaxy A22 (4G)

Galaxy A22 (4G) Reparation

Er din Samsung Galaxy blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Samsung, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Samsung har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Samsung fejler, undersøger vi din Samsung og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Samsung end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Samsung som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Smadret Galaxy A22 (4G) skærm?

Skulle du være så uheldig at få smadret din Galaxy A22 (4G) skærm? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi alle ved hvor irriterende det er at rende rundt med en smadret skærm. Men heldigvis er det noget som du hurtigt kan få ordnet hos os. Vi udskifter dagligt skærme, og klarer det ofte på meget kort tid.

Skulle der være problemer med batteriet?

Noget som mange af os kender til er, når batteriet løber for hurtigt tør for strøm. Du oplader den natten over, og den løber tør i løbet af dagen, og har ikke tid til at oplade den igen. Der kan være flere årsager til din Galaxy løber hurtigere tør for strøm, men der er et batteriskift løsningen. Så tag et kig forbi os, så vi kan ordne det for dig.

Problemer med kamera, højtaler, mikrofon eller andet?

Skulle det være noget andet som du har problemer med? Det kunne være at du har fået tabt din Galaxy A22, som kameraet uheldigvis har taget skade af. Så kan det være at dit kamera har brug for en udskiftning. Det kan også være en knap der driller. Os hos mobilreparationer er her for at fikse det for dig.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.