Galaxy-A21s

Galaxy A21s Reparation

Er din Samsung Galaxy blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Samsung, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Samsung har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Samsung fejler, undersøger vi din Samsung og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Samsung end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Samsung som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Smadret skærm på din Samsung Galaxy A21s?

Skulle uheldet være ude, og du har fået smadret din skærm? Så det heldigvis noget vi kan få ordnet for dig. Det kræver kun et skærmskift, som vi oftest klarer på næsten ingen tid. Så kontakt os, så vi kan få din skærm skiftet, så du hurtigt kan komme videre med dagen, med en helt ny skærm, og et smil på læben.

Problemer med batteriet?

Skulle du opleve at dit batteri løber hurtigere tør for strøm end den plejer? Så kan der faktisk være flere årsager til det skyldes. Det kunne være at du har fået tabt din Galaxy A21s, som uheldigvis har påvirket batteriet. Det kunne også være at det bare er blevet sløvere med tiden. Heldigvis er det en udskiftning vi kan klare meget hurtigt.

Virker kamera, højtaler eller andet ikke?

Skulle der være noget andet som du oplever problemer med? Det kunne være en knap der ikke virker, eller at din mikrofon er blevet sløv. Hvad end det er, så det helt sikker noget som vi kan tage os af.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.