Galaxy A21

Galaxy A21 Reparation

Er din Samsung Galaxy blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Samsung, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Samsung har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Samsung fejler, undersøger vi din Samsung og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Samsung end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Samsung som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Er din Samsung Galaxy A21 skærm smadret?

Det virkelig ærgerligt at rende rundt med en smadret skærm. Især hvis man er en af de heldige der har en Galaxy A21, som har denne lærke store skærm. Men skulle du have fået din skærm smadret eller skulle der være en flænge på den, så du velkommen til at kontakte os, eller besøge vores butik på Amagerbrogade 8, København S, 2300.

Problemer med dit batteri?

Skulle du opleve problemer med dit batteri? Det kunne være at det løber hurtigere tør for strøm end det plejede, og at du nu har brug for at oplade din Galaxy A21 oftere. Det heldigvis noget som vi kan løse med et batteriskift, og er noget som vi ofte klare på meget kort tid.

Skulle det være noget andet der driller? Som kamera, højtaler eller andet?

Har du problemer med en knap der ikke virker, eller din mikrofon, kommer ud med en lav lyd? Eller skulle det være at dit kamera er smadret, efter et uheld? Lige meget hvilket problem du står med, så er vi hos mobilreparationer her, for at fikse det for dig.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.