Galaxy A12 (SM-A125F)

Galaxy A12 (SM-A125F) Reparation

Er din Samsung Galaxy blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Samsung, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Samsung har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Samsung fejler, undersøger vi din Samsung og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Samsung end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Samsung som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Skulle din skærm være smadret?

Har din Samsung Galaxy A12 (SM-A125F) været ude for et uheld, som har påvirket skærmen. Virker skærmen f.eks. ikke mere, eller er den smadret. Det noget som kan ske for alle, og der er heldigvis en løsning for det. Besøg vores butik så kan vi skifte din skærm, så den er så god som ny. Vi klarer oftest vores skærmskift på under 90 minutter.

Fejler batteriet noget?

Føler du at din Samsung hurtigt løber tør for strøm? Så kan det være et tegn på at dit batteri er blevet sløvt, og har brug for at blive udskiftet. Det heldigvis noget som vi kan klare på meget kort tid. Så kontakt os, så vi kan forlange din batterilevetid.

Problemer med Kameraet, mikrofonen, højtaler eller andet?

Skulle der være andet du oplevede problemer med? Det kunne være kameraet er smadret, eller din mikrofon lyd er dårligt. Måske der nogle knapper der ikke virker. Vi er her til at ordne alle typer af problemer, så derfor kan du til enhver tid komme ned og besøge vores butik.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.