Galaxy A11

Galaxy A11 Reparation

Er din Samsung Galaxy blevet beskadiget?

Så bestil tid her på siden.

·Vi har over ti års ekspertise i reparation af smartphones fra Samsung. Vores teknikeres store erfaring bidrager til, at du er garanteret et professionelt resultat ved alle reparationer. Hos Telerepair kan du hurtigt og let få udskiftet din skærm, batteri eller et anden ødelagt komponent. Størstedelen af reparationer er klaret på under en time.

Book din reparation her på siden – eller kom forbi en af vores butikker.

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Smadret Galaxy A11 skærm?

Vi alle er glade for den lækre store skærm på vores Samsung Galaxy A11. Derfor er det altid det værd at få den skiftet, hvis uheldet skulle være ude. Det kunne være at skærmen havde fået en revne, eller er smadret. Så kom forbi vores butik, så vi kan give dig den lækre skærm tilbage.

Skulle den være galt med batteriet?

Vi alle kender det. Du tager din telefon op af lommen, og ser den er løbet tør for batteri. Det oplever man især oftere, hvis ens batteri er blevet sløvt gennem tiden. Heldigvis er der en bedre løsning, end at skynde sig ned i butikken og købe sig en ny mobil. Kontakt os, så kan vi få dit batteri skiftes, så det holder længere.

Problemer med Kameraet, mikrofonen, højtaler eller andet?

Skulle det være noget andet du har problemer med. Er kameraet ikke så effektivt som det plejede, eller virker det slet ikke? Er det højtaleren eller mikrofonen, der spiller en dårlig lyd? Eller ved du måske slet ikke hvad problemet? Kontakt os, så får vi det undersøgt og løst for dig.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.