Galaxy A10

Galaxy A10 Reparation

Er din Samsung Galaxy blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Samsung, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Samsung har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Samsung fejler, undersøger vi din Samsung og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Samsung end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Samsung som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Smadret Samsung Galaxy A10 skærm?

Har du fået smadret din Samsung skærm? Så kender vi til den uheldige situation du står i. Vi har desværre set til en masse Samsungs med en smadret skærm, og ved hvor ærgerligt det er. Heldigvis kan du hos os, få din skærm skiftet på meget kort tid, så du er klar til at vende tilbage med en helt ny skærm.

Skulle den være galt med batteriet?

Løber din Samsung Galaxy A10 hurtigt tør for strøm? Så kan det være at batteriet er blevet slidt, som kan betyde at du har brug for at batteriet bliver udskiftet. Den klarer vi, så kom ned og besøg vores butik, så du kan få en længere batterilevetid.

Problemer med Kameraet, mikrofonen, højtaler eller andet?

Er det noget andet du har problemer med. Er kameraet smadret? Er mikrofonen dårlig, eller kommer der lav lyd ud af den? Er det en knap der ikke virker? Kontakt os, så ordner vi det for dig.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.