Galaxy A03

Galaxy A03 Reparation

Er din Samsung Galaxy blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Samsung, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Samsung har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Samsung fejler, undersøger vi din Samsung og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Samsung end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Samsung som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Har du fået smadret skærmen på din Galaxy A03?

Har din Samsung Galaxy A03 taget et godt fald, og taget skade af det? Det kunne være revner eller at skærmen er ødelagt helt. Det noget der kan ske for alle, men der er du heldig at vi kan klare et skærmskift hurtigt og nemt.

Problemer med batteriet?

Skulle du opleve problemer med batteriet? Det kunne være at batteriet er dårligt eller godt beskadiget. Det mærker du ved at batteriet hurtigt løber tør for strøm. Hvis det skulle være tilfældet, så har din Samsung brug for at få udskiftet batteriet. Få klaret det nemt hos os, ved at besøge vores butik på Amagerbrogade.

Kamera, mikrofon, knapper eller andet?

Skulle det være noget andet du oplever problemer med? Det kunne være dit kamera eller mikrofon. Hvis du skulle have tabt din Samsung, så kan kameraet tage skade af det. Det kan være det smadret, og har brug for en udskiftning. Det kunne også være noget andet der har brug for at blive tjekket. Kontakt os så vi kan ordne det for dig.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.