Galaxy A02S

Galaxy A02S Reparation

Er din Samsung Galaxy blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Samsung, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Samsung har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Samsung fejler, undersøger vi din Samsung og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Samsung end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Samsung som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Er din Samsung Galaxy A02S skærm smadret, og har brug for at blive skiftet til en ny?

Har du været så uheldig at få smadret din skærm på din Samsung Galaxy A02S? Så det heldigvis noget du hurtigt kan få løst hos os. Vi har udskiftet en masse skærme, og ved derfor hvor vigtigt det er, at det bliver gjort rigtigt første gang. Besøg vores butik på Amagerbrogade, så vi kan få din skærm skiftet.

Er dit batteri blevet sløvt, og har brug for at blive skiftet?

Batteriskifte på din Samsung Galaxy A02S? Løber din Samsung hurtigt tør for strøm, kan det være fordi at den har taget skade, eller batteriet er blevet slidt. Det kan være frustrerende, når man ikke har mere strøm på sin mobil, og derfor kan vi løse problemet for dig med et batteriskifte.

Problemer med kamera, højtaler, mikrofon og andet?

Skulle du opleve problemer med dit kamera, højtaler, mikrofon eller andet? Det kunne være dit kamera har taget skade, så det ikke virker mere, eller din højtaler er blevet lavere. Det kunne også være en af dine knapper ikke virkede. Vi er der for at løse lige det problem du står med.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.