IPHONE X

iPhone X Reparation

Med mere end 25 års erfaring, klare vi nemt reparation af din telefon. Vi klare alt fra en ødelagt skærm til en vandskade. Alle elementer kan klares hos os. Så hvis uheldet har været ude, står vi klar til reparation af din telefon. Vores garanti er vores erfaring og professionalisme.

Bestil tid her på siden eller kom forbi, hvor vi står klar til ar løse din udfordring.

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 45 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

IPhone X skærmskift:

Har du været så uheldig at få smadret din dyrebare iPhone X? Hos Mobilreparationer ved vi godt, at man ikke gider de dyre priser på at få sin iPhone X skærm skiftet. Derfor lover vi, at hos os får du billige priser, samt den bedste kvalitet. Vi klarer ofte vores reparationer inden for 30 minutter, så derfor kan du hurtigt komme på farten igen. Kontakt os så vi kan få din IPhone X skærm så god som ny.

Smadret kamera på din iPhone X?

Vi alle ved hvor vigtigt kameraet er for os. Især når man har en iPhone X, der har et superlækkert kamera.  Men skulle man være så uheldig at tabe sin telefon, kan man risikere at kameraet tager skade af det, og i værste tilfælde går i stykker. Det et kæmpe problem for mange af os. Det kunne også være et uheld der har påvirket kameraet. Vi kan hurtigt få skiftet din iPhone X kamera med originale reservedele, så dit kamera bliver så god som nyt.

Problemer med batteriet?

Har du problemer at oplade din IPhone X? Så er det et problem vi har set til flere gange. At have problemer med at kunne oplade sin iPhone er noget alle kan opleve. Der kan også være flere forskellige grunde til at din iPhone ikke gider at oplade. Heldigvis kan du komme ned med din iPhone, hvor vi så kan undersøge problemet for dig, og få det fikset.

Højtaleren, mikrofonen eller andet driller?

Er din højtaler, mikrofon eller andet ikke i top, eller skulle der være sket et uheld som gør at det slet ikke skulle virke? Det kunne være at din højtaler ikke virker så optimal som den plejede, og derfor har brug for en udskiftning. Heldigvis for dig er det noget vi hurtigt kan udskifte. Vi klarer oftest reparationer på under 30 minutter så du hurtigt kan komme videre.

Kontakt os:

Tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på 55 50 20 40. Ellers kan du også altid kontakte os igennem kontaktformularen, eller sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk, hvor vi vil svarer hurtigt tilbage inden for vores åbningstid. Vi du hellere komme ned og besøge butikken er du altid velkommen til det. Vi befinder os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.