IPHONE 8 (1)

iPhone 8 Reparation

Med mere end 25 års erfaring, klare vi nemt reparation af din telefon. Vi klare alt fra en ødelagt skærm til en vandskade. Alle elementer kan klares hos os. Så hvis uheldet har været ude, står vi klar til reparation af din telefon. Vores garanti er vores erfaring og professionalisme.

Bestil tid her på siden eller kom forbi, hvor vi står klar til ar løse din udfordring.

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 45 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Gider din iPhone 8 ikke at oplade?

Gider din iPhone ikke at oplade? Så kan der være flere årsager til det. Men hos Mobilreparationer på Amagerbrogade, klarer vi alle typer af problemer. En af årsagerne kunne være, at det skyldes din oplader, eller at selve indgangen til din IPhone er gået i stykker. Det kan betyde at din ladeindgang skal skiftes. Det kan også være at batteriet er blevet gammelt og slidt, hvormed det er en god ide, at få det skiftet til et nyt. Vi har stort set altid iPhone 8 batterier på lager, så vi kan hjælpe dig på stedet. Det nogle af de mange reparationer som vi får fikset hyppigt. Vi bruger originale reservedele, så kvalitet alt vil være i top.

Har du brug for et nyt batteri?
Er batterilevetiden på din iPhone 8 blevet dårlig? Vi tilbyder hurtig og pålidelig udskiftning af batteri til iPhone 8, så du kan genoplive din enheds ydeevne. Med et nyt batteri kan du nyde længere brugstid og bedre drift af din iPhone 8. Kontakt os i dag for at få dit batteri udskiftet og genopret optimal funktionalitet til din enhed!

Smadret iPhone 8 skærm?

Har du været så uheldig at få smadret din skærm? Så er du det helt rigtige sted. Det er tit at vi ser iPhone 8 med en smadret skærm, eller noget lignende. Men heldigvis er det noget som vi har god erfaring med. Vi har skiftet så mange iPhone 8 skærme, at vi ved hvor vigtigt det er, at man gør det godt og præcis første gang. Udskiftning af skærm tager typisk under 30 min, og ofte kræver det ikke tidsbestilling. Kontakt os så vi hurtigt kan få din skærm så god som ny.

Problemer med højtaler, mikrofon eller andet?

Nogle gange kan den være gal med højtaleren eller mikrofonen. Sådan nogle situationer har vi set til utallige gange, og vi ved altid hvordan vi løser problemet. Flere oplever problemer med lyden, som f.eks. kan være at lyden går dårligt igennem, når du afspiller musik, eller under samtaler. Om problemet er med din højtaler, mikrofon eller andet, så kan vi altid reparere det for dig.

Kontakt os:

Tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på 55 50 20 40. Ellers kan du også altid kontakte os igennem kontaktformularen, eller sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk, hvor vi vil svarer hurtigt tilbage inden for vores åbningstid. Vi du hellere komme ned og besøge butikken er du altid velkommen til det. Vi befinder os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.