IPHONE 8 PLUS

iPhone 8 Plus Reparation

Med mere end 25 års erfaring, klare vi nemt reparation af din telefon. Vi klare alt fra en ødelagt skærm til en vandskade. Alle elementer kan klares hos os. Så hvis uheldet har været ude, står vi klar til reparation af din telefon. Vores garanti er vores erfaring og professionalisme.

Bestil tid her på siden eller kom forbi, hvor vi står klar til ar løse din udfordring.

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 45 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Udskiftning af iPhone 8 Plus skærm:

Vi ved allesammen hvor vigtig vores telefon er for os i dagligdagen. Derfor er det ikke fedt at rende rundt med en smadret skærm. I værste tilfælde virker skærmen slet ikke. Især når det gælder iPhone 8 Plus, der har en superlækker skærm. Derfor ved vi hvor vigtigt skærmen er for dig, og kan hurtigt reparere den eller udskifte den med en helt ny. Vi klarer de fleste reparationer på næsten ingen tid, så derfor kan du hurtigt komme videre med en helt ny skærm, og et smil på læben.

Har du batteri-problemer?

Det kan være virkelig irriterende når ens iPhone bare ikke gider at oplade. Især hvis man ikke ved hvad problemet er. Der kan også være flere årsager til at din IPhone ikke gider at oplade, og der er vi der til at finde problemet og løse det for dig. Vi reparerer hyppigt iPhone 8 Plus mobiler, hvor der har været problemer med batteriet, og vi ved altid hvordan det løses bedst muligt. Løber batteriet hurtigt tør for strøm, kan vi også hurtigt skifte det til et nyt, så slipper du for at jage opladere og stikkontakter dagen lang.

Er der problemer med højtaleren, mikrofonen eller andet?

Nogle gange er det højtaleren, mikrofonen eller andet som fx knapper der driller. Det kan ske for enhver. Der er vi der til at få lyden tilbage som du ønsker. Det kan være at højtaleren ikke lyder helt som den plejede før et uheld, mikrofonen er blevet sløv og kradser eller knapperne sidder fast. Lige meget hvilket problem du står med, vil vi løse det for dig.

Kontakt os:

Tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på 55 50 20 40. Ellers kan du også altid kontakte os igennem kontaktformularen, eller sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk, hvor vi vil svarer hurtigt tilbage inden for vores åbningstid. Vi du hellere komme ned og besøge butikken er du altid velkommen til det. Vi befinder os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.