14 pro max

iPhone 14 Pro max Reparation

Med mere end 25 års erfaring, klare vi nemt reparation af din telefon. Vi klare alt fra en ødelagt skærm til en vandskade. Alle elementer kan klares hos os. Så hvis uheldet har været ude, står vi klar til reparation af din telefon. Vores garanti er vores erfaring og professionalisme.

Bestil tid her på siden eller kom forbi, hvor vi står klar til ar løse din udfordring.

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 45 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Smadret skærm på din iPhone 14 Pro max:

Apple har gjort skærmen på deres iPhone 14 serie virkelig lækker. Derfor er noget af det værste der kan ske, er at man taber sin iPhone, og skærmen smadrer. Heldigvis er det noget der kan løses, så du får det lækre synsoplevelse som før. Vi har originale reservedele, så din skærm bliver lige så god som ny. Så besøg vores butik så vi kan få det ordnet for dig.

Er batteriet blevet sløvt?

Få dig et nyt iPhone 14 pro max batteri, så din batterilevetid øges væsentligt. Batteriet på iPhone 14 pro max serien er forbedret, og det mærkes tydeligt. Batteriet skulle gerne kunne holde en hel dag, uden du behøver at tænke over at skulle oplade det. Men selvom batteriet er forbedret, betyder det desværre stadig, at batteriet kan blive sløvt. Du kan opleve at batteriet, ikke længere holder så længe som det plejede. Det kan betyde at det har brug for en udskiftning. Det heldigvis noget vi oftest klarer på under 30 minutter.

Smadret kamera?

Vi alle med en iPhone 14 pro max kender til det lækre kamera. Det også en de ting som den virkelig er populær for. Derfor er det virkelig ærgerligt hvis man skulle tabe den, eller der skulle ske noget som har påvirket kameraet. Hvis kameraet smadrer, kan det betyde at det har brug for at blive skiftet. Det heldigvis noget vi kan klare på næsten ingen tid.

Driller højtaleren, mikrofonen eller andet?

Skulle du opleve at der skulle være noget galt med din højtaler, mikrofon eller andet? Det kunne være at din sluk knap ikke virker, eller lydknappen er gået i stykker. Lige meget hvad der skulle være problemet, kan vi ordne det for dig ofte på ingen tid.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.