iPhone 13

iPhone 13 Reparation

Med mere end 25 års erfaring, klare vi nemt reparation af din telefon. Vi klare alt fra en ødelagt skærm til en vandskade. Alle elementer kan klares hos os. Så hvis uheldet har været ude, står vi klar til reparation af din telefon. Vores garanti er vores erfaring og professionalisme.

Bestil tid her på siden eller kom forbi, hvor vi står klar til ar løse din udfordring.

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 45 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Sløvt batteri på din iPhone 13?

Aflades batteriet hurtigt, og løber din iPhone 13 hurtigt tør for strøm? Så kan det være at dit iPhonebatteri har brug for at blive udskiftet. Batteriet på iPhone 13 serien er klart forbedret, som vi alle er glade for. Men det betyder stadigvæk at batteriet kan blive sløvt, og har brug for at blive udskiftet. Det heldigvis en udskiftning vi kan klare på meget kort tid.

Virker din højtaler, mikrofon eller andet ikke?

Har du tabt din iPhone, eller skulle der være sket noget som har påvirket din iPhone 13? Det kunne være en knap der ikke virker, eller mikrofonen der er blevet sløv. Så kom forbi vores butik, så vi kan få det løst for dig. Vi har ofte reservedele på lager, så vi hurtigt kan få det udskiftet.

Smadret skærm?

Har du fået tabt din iPhone 13 som skærmen har taget skade af? Det kunne være at skærmen smadrede, eller der kom en flænge på skærmen. Så har du brug for at skærmen bliver udskiftet, som vi kan klare for dig. Vi bruger originale reservedele, så din kvalitet er i top som før.

Skal kameraet udskiftes på din iPhone 13?

Har du en iPhone 13, så ved du hvor lækkert kameraet er på den. Derfor er det også superærgerligt hvis du får den smadret ved et uheld. Det kunne være at kameraet ikke virker helt optimalt som det plejede, eller at det er helt defekt. Det betyder at du har brug for at kameraet bliver udskiftet. Besøg vores butik på Amagerbrogade, så vi kan få dit iPhone 13 kamera udskiftet, så du kan vende tilbage til at tage de superlækre billeder.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.