iphone 13 pro max

iPhone 13 Pro Max Reparation

Med mere end 25 års erfaring, klare vi nemt reparation af din telefon. Vi klare alt fra en ødelagt skærm til en vandskade. Alle elementer kan klares hos os. Så hvis uheldet har været ude, står vi klar til reparation af din telefon. Vores garanti er vores erfaring og professionalisme.

Bestil tid her på siden eller kom forbi, hvor vi står klar til ar løse din udfordring.

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 45 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Har du smadret skærmen på din iPhone 13 Pro Max?

Den store skærm på den nye iPhone 13 Pro Max giver dig den bedste skærmoplevelse. Det en stor lækker skærm, som er grunden til at vi alle elsker den. Derfor er det altid det værd at få den repareret eller udskiftet hvis der skulle være sket noget med skærmen. En helt ny skærm vil give dig den samme kvalitetsoplevelse, da vi bruger originale reservedele. 

Er batteriet ikke så optimalt som det plejede?

Batteriet på en iPhone 13 Pro Max er noget af det helt fede. Batteriet kan holde en hel dag, uden man behøver at tænke over, at være løbet tør for strøm. Men selvom batteriet er så godt, kan det stadig blive sløvt igennem tiden. Det kan betyde at batteriet har brug for at blive udskiftet. Det heldigvis noget vi typisk klarer på under 30 minutter.

Højtaler, mikrofon eller andet der driller?

Skulle den være gal med højtaler, mikrofon eller andet der driller, så kan vi hjælpe dig. Skulle det være at højtaleren ikke spiller den høje gode lyd som den plejede, eller måske en af knapperne der ikke fungerer mere, så besøg vores butik, så vi kan reparere det for dig.

Der superlækre kamera smadret?

Noget af det helt vilde ved en iPhone 13 Pro Max, er dens tre fede kameraer. Modellen garanterer fantastisk billedkvalitet. Den tager nogle super skarpe billeder, som vi alle med en 13 Pro Max kender til. Men skulle kvaliteten ikke være som den plejede, eller skulle kameraet være smadret, så kom forbi os, så vi kan få løst problemet for dig.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.