iPhone 13 mini

iPhone 13 Mini Reparation

Med mere end 25 års erfaring, klare vi nemt reparation af din telefon. Vi klare alt fra en ødelagt skærm til en vandskade. Alle elementer kan klares hos os. Så hvis uheldet har været ude, står vi klar til reparation af din telefon. Vores garanti er vores erfaring og professionalisme.

Bestil tid her på siden eller kom forbi, hvor vi står klar til ar løse din udfordring.

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 45 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Smadret skærm på din 13 Mini?

Har du fået smadret din iPhone 13 Mini skærm? Det kan være skærmen er gået sort, eller der er kommet en flænge på skærmen. Det kan være superærgerligt når det sker på sådan en ny model. Besøg vores butik på Amagerbrogade så vi kan skifte din skærm, så den bliver så god som ny. Oftest klarer vi vores reparationer på under 30 minutter.

Er batteriet blevet sløvt?

iPhone 13 serien har et batteri der kan holde hele dagen. Derfor er det virkelig irriterende, hvis batteriet er blevet sløvt, og det ikke længere holder som det plejede. Det kan betyde at batteriet har brug for en udskiftning. Den klarer vi heldigvis ofte på meget kort tid. Så besøg vores butik på Amagerbrogade, så vi kan få det fikset for dig.

Er dobbeltkameraet gået i stykker?

iPhone 13 mini har et lækkert dobbeltkamera som tager nogle superskarpe billeder. Men skulle uheldet være ude, så det ikke længere tager de skarpe billeder som det plejede, eller slet ikke virker, så har du brug for at kameraet bliver udskiftet.

Højtaler, mikrofon eller andet?

Skulle du opleve problemer med højtaler, mikrofon eller andet? Så er vi der for at få det fikset for dig. Det kunne være at der var nogle knapper der ikke virkede, eller lyden er blevet sløv. Kom forbi os, så ordner vi det problem du står over for.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.