IPHONE 12

iPhone 12 Reparation

Med mere end 25 års erfaring, klare vi nemt reparation af din telefon. Vi klare alt fra en ødelagt skærm til en vandskade. Alle elementer kan klares hos os. Så hvis uheldet har været ude, står vi klar til reparation af din telefon. Vores garanti er vores erfaring og professionalisme.

Bestil tid her på siden eller kom forbi, hvor vi står klar til ar løse din udfordring.

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 45 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Sikker reparation af din iPhone 12

Vi har masser erfaring når det kommer til reparation af Apple-produkter, og kan derfor garantere dig for, at du får den bedste og sikreste reparation hos os. Vi har mere end 25 års erfaring, når det kommer til reparation af elektronik produkter, som er din garanti for sikker service. Vi har repareret en masse iPhones, og sørger altid for, at den får den bedste service. Vi bruger originale reservedele for at du får den bedste kvalitet til din iPhone 12, og ikke skal tænke på din garanti i fremtiden. Kontakt os på 55 50 20 40 eller kom ned i butikken, så finder vi en løsning til dig, eller hvis det passer dig bedre, kan du kontakte os på mail kontakt@mobilreparationer.dk.

Har du uheldigvis fået smadret din iPhone 12 skærm?

Det altid ærgerligt, når man får smadret skærmen på sin iPhone, men heldigvis er der hurtigt hjælp at hente fra os. Ofte har vi originale skærme på lager, og kan derfor hurtigt sørge for at din skærm bliver så god som ny på ingen tid. Vi ved hvor svært det er at undvære telefonen for længe, og derfor klarer vi ofte vores reparationer inden for 30 minutter, så du hurtigt kan få telefonen tilbage og bruge den igen.

Er dit dobbeltkamera gået i stykker?

iPhone 12 kameraet er noget der har en stor betydning, og derfor vil det være ærgerligt hvis det ikke virker som det skal. Vi ved alle hvor godt iPhones kamera er, og vi alle elsker at bruge det. Hvis dit kamera er smadret, ikke virker optimalt, har fået en flænge eller der er andre årsager til dit kamera ikke tager billede som det skal, så ikke tøv med at kontakte os. Så får vi det repareret eller udskiftet med det samme.

Problemer med din højtaler, mikrofon eller andet?

Oplever du at din højtaler driller lidt, såsom at den ikke spiller, som den skal, eller at der slet ikke kommer lyd ud? Der har været mange, der har afleveret deres iPhone 12, hvor de har haft problemer med lyden, og vi fikser det altid. Så sørger vi for at lyden er så god som ny. Det en reparation, der ikke tager lang tid, så kontakt os, så vi hurtigt kan få dit problem løst.

Løber din iPhone 12 hurtigt tør for strøm?

Vi alle ved, hvor irriterende det er, når man tjekker sin telefon, og den så er løbet tør for strøm. Især når man er ude, og ikke kan oplade. Ingen gider at oplade sin telefon flere gange dagligt. Så hvis din telefon hurtigt løber tør for strøm, så skal batteriet skiftes. Vi foretager batteriskifte dagligt på alle iPhone-modeller, så kontakt os så vi kan få din telefon til at holde længere på dagen.