IPHONE 12 PRO

iPhone 12 Pro Reparation

Med mere end 25 års erfaring, klare vi nemt reparation af din telefon. Vi klare alt fra en ødelagt skærm til en vandskade. Alle elementer kan klares hos os. Så hvis uheldet har været ude, står vi klar til reparation af din telefon. Vores garanti er vores erfaring og professionalisme.

Bestil tid her på siden eller kom forbi, hvor vi står klar til ar løse din udfordring.

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 45 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Smadret skærm på din iPhone 12 Pro?

Du kan altid komme ned og besøge vores butik hvis du ønsker din skærm skiftet. Vi ved hvor irriterende det er, når skærmen har en flænge, eller hvis den er smadret. Så kom forbi os, så vi kan få skiftet din skærm så den bliver så god som ny. Vi bruger originale reservedele, så kvaliteten er i top som før.

Er dit triple-kamera gået i stykker?

iPhone 12 pro er kendt for dens superlækre billede kvalitet, og tager nogle af de bedste billeder på markedet. Men skulle du være så uheldig at få det smadret, eller det ikke helt virker optimalt som før, så kan det være at det har brug for at blive udskiftet. Den klarer vi for dig, så kom ned og besøg vores butik, så du kan tage dine skarpe billeder igen.

Problemer med højtaler, mikrofon eller andet?

Skulle du risikere at der er problemer med din højtaler? Det kan være at lyden er lav, dårlig eller der måske slet ikke kommer noget lyd ud. Så kan vi hurtigt få skiftet din højtaler, så du får den lyd som du ønsker dig. Det kan også være du har problemer med mikrofonen eller andet? Besøg os, så fikser vi det problem du står over for.

Er batteriet ikke så optimalt som før?

Vi alle hader det når batteriet ikke holder lige så længe som det plejede. iPhone 12 Pro batteriet skulle gerne kunne holde en hel dag, uden du behøver oplade det igen før i aften. Men skulle du opleve at batteriet skal oplades flere gange dagligt kan det betyde at batteriet skal skiftet. Det en udskiftning vi oftest klarer på ingen tid.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.