iPhone12ProMaxpcit

iPhone 12 Pro Max Reparation

Med mere end 25 års erfaring, klare vi nemt reparation af din telefon. Vi klare alt fra en ødelagt skærm til en vandskade. Alle elementer kan klares hos os. Så hvis uheldet har været ude, står vi klar til reparation af din telefon. Vores garanti er vores erfaring og professionalisme.

Bestil tid her på siden eller kom forbi, hvor vi står klar til ar løse din udfordring.

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 45 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

iPhone 12 Pro Max skærm smadret?

Er du en af de uheldige der har fået smadret din skærm? Så kender vi godt til den situation du står i. Uheldigvis har vi set til en masse iPhone 12 Pro Max med en smadret skærm. iPhone 12 Pro Max er populært for dens store lækre skærm, og derfor er det irriterende, hvis man får den smadret, eller får en flænge på skærmen. Kom forbi vores butik, så vi kan skifte din skærm så den bliver så god som ny.

Er din iPhone 12 Pro Max kamera gået i stykker og skal skiftes?

iPhone 12 Pro Max er vildt populært for kameraet, som tager de her superlækre billeder – men ikke hvis kameraet er defekt, eller ikke længere virker optimalt. Så kan det betyde at du skal have dit kamera fikset. Heldigvis for dig er det en reparation som vi oftest klarer på under 30 minutter, så du hurtigt kan komme videre og tage de skarpe billeder igen. 

Batteriet virker sløvt?

Med din 12 Pro Max skulle du gerne kunne holde en hel dag uden at oplade batteriet. Medmindre du bruger din iPhone konstant, er det meget normalt at skulle oplades højst 1-2 gange. Men føler du at du oplader din iPhone konstant, og at batteriet ikke holder lige så længe som det plejede? Så kan det være at det er tid til at batteriet bliver skiftet.

Højtaler, mikrofon eller andet:

Skulle du opleve at din højtaler, mikrofon eller andet ikke virker som det skal. Det kan være der nogle knapper der ikke virker, eller lyden ikke spiller så godt mere. Så kom forbi os, så får vi det løst for dig.

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.