IPHONE 12 MINI

iPhone 12 Mini Reparation

Med mere end 25 års erfaring, klare vi nemt reparation af din telefon. Vi klare alt fra en ødelagt skærm til en vandskade. Alle elementer kan klares hos os. Så hvis uheldet har været ude, står vi klar til reparation af din telefon. Vores garanti er vores erfaring og professionalisme.

Bestil tid her på siden eller kom forbi, hvor vi står klar til ar løse din udfordring.

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 45 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

iPhone 12 Mini skærmskift:

Skærmen på iPhone 11 mini er mindre end de fleste iPhonemodeller, så derfor kan det være virkelig ærgerligt, at få den smadret, eller få en flænge på den. Du kan altid kigge forbi vores butik på Amagerbrogade, hvis du ønsker at vi skifter skærmen på din iPhone 12 Mini. Vi klarer oftest skærmskift på under 30 minutter. Vi har originale reservedele, sådan at kvaliteten er i top. 

Er dit dobbeltkamera gået i stykker?

Kameraet er noget af det helt populære ved iPhone 12 serien. Det tager super skarpe billeder, og er et af de bedste kameraer der er på markedet. Derfor er det superærgerligt hvis man uheldigvis, skulle få det smadret, eller få en flænge på kameraet. Det kan betyde at kameraet har brug for en udskiftning. Heldigvis er det en udskiftning som vi oftest klarer på ingen tid. Besøg vores butik, så vi kan få dit kamera til at virke optimal igen, og så du kan tage dine superlækre billeder.

Er dit iPhone 12 Mini batteri blevet sløvt?

Din iPhone 12 mini burde kunne holde en hel dag, uden du skulle tænke over at oplade den flere gange dagligt. Selv ved middelhøjt brug. Bruger du din 12 Mini konstant, kan det være meget normalt hvis den skal oplades oftere (1-2 gange om dagen). Men løber din 12 Mini hurtigere tør for strøm at den skal oplades oftere dagligt, kan det betyde at batteriet skal skiftet. Det er heldigvis en udskiftning vi ofte fortager på ingen tid. Kig forbi os, så vi kan få dit batteri udskiftet, så du ikke længere behøver oplade din smartphone konstant.

Problemer med din 12 mini højtaler, mikrofon eller andet?

Har du været så uheldig at tabe din 12 Mini som har påvirket telefonen? Det kan være din højtaler ikke spiller lige så gode lyd som før, eller knapperne ikke virker mere. Det et problem vi har set til flere gange, og derfor ved vi også hvor irriterende det er. Kom forbi os, så vi kan få det løst for dig på ingen tid. 

Kontakt os:

Du kan ringe til os på 55 50 20 40, kontakte os igennem kontaktformularen, sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk eller besøge os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.