IPHONE 11

iPhone 11 Reparation

Med mere end 25 års erfaring, klare vi nemt reparation af din telefon. Vi klare alt fra en ødelagt skærm til en vandskade. Alle elementer kan klares hos os. Så hvis uheldet har været ude, står vi klar til reparation af din telefon. Vores garanti er vores erfaring og professionalisme.

Bestil tid her på siden eller kom forbi, hvor vi står klar til ar løse din udfordring.

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 45 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

iPhone 11 skærm:

iPhones med en smadret skærm er desværre noget som vi ser rigtig ofte. En flækket eller knust skærm, eller lignede er altid noget som vi kan fikse på ingen tid. Vi ved hvor vigtig en skærm uden skader er, og derfor er vi altid klar til af skifte din skærm. Vi har ofte iPhone 11 skærme på lager, så vi hurtigt kan få din iPhone skærm skiftet. Vi har udskiftet en masse iPhone skærme, og vi ved derfor hvor vigtigt det er at det gøres perfekt.  

Oplever du batteri problemer?

Skulle du være så uheldig at have problemer med at oplade din iPhone 11? Det kan ske for alle. Vi fleste ved hvor irriterende det er, når ens iPhone bare ikke gider at oplade. Der er også flere gange, at man ikke ved hvad problemet er. Der kan du altid komme forbi os, så vi kan finde problemet for dig og løse det.  

Problemer med højtaleren, mikrofonen eller andet?

Hvis du skulle opleve problemer med højtaleren som f.eks. lyden ikke længere spiller den lyd som den skal, eller virker sløvt, dårligt eller der måske slet ikke kommer lyd ud, så kan vi hurtigt skifte til en helt ny højtaler, så du får den lyd du ønsker dig. Det samme hvis det var din mikrofon eller andet der skulle være problemer med. Vi er her, til at ordne alle dine problemer med din iPhone 11.

Er kameraet smadret?

Skulle du være så uheldig at få dit iPhone 11 kamera smadret? Så kender vi til den hårde situation du står i. Vi ved hvor vigtigt det er for dig, at kan tage billeder du har lyst til. Vi har set til en masse iPhone 11 med et smadret kamera, og derfor ved vi også hvor vigtigt det er, at kameraet bare virker, og er så god som ny. Kontakt os så vi hurtigt kan få dit problem løst, så du kan få taget nogle smukke billeder igen.

Kontakt os:

Tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på 55 50 20 40. Ellers kan du også altid kontakte os igennem kontaktformularen, eller sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk, hvor vi vil svarer hurtigt tilbage inden for vores åbningstid. Vi du hellere komme ned og besøge butikken er du altid velkommen til det. Vi befinder os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.