IPHONE 11 PRO

iPhone 11 Pro Reparation

Med mere end 25 års erfaring, klare vi nemt reparation af din telefon. Vi klare alt fra en ødelagt skærm til en vandskade. Alle elementer kan klares hos os. Så hvis uheldet har været ude, står vi klar til reparation af din telefon. Vores garanti er vores erfaring og professionalisme.

Bestil tid her på siden eller kom forbi, hvor vi står klar til ar løse din udfordring.

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 45 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Skal din skærm skiftes på din iPhone 11 Pro?

Vi alle elsker vores iPhone 11 pro, og ved hvor fed den er. iPhone 11 pro fås både med 5,8 og 6,5 tommer skærm. Derfor ved vi også hvor svær den kan være at bruge med en hånd. Det betyder også man kan have lettere ved at tabe den, som betyder at den har brug for en reparation. Skulle din iPhone 11 Pro skærm være flækket, så kom forbi vores butik, så vi hurtigt kan få den skiftet igen, og så du kan bruge den store tommer skærm som du plejede.  

Smadret kamera på din iPhone 11 Pro?

En iPhone 11 Pro er meget populært for dens kamera, fordi dens høje kvalitet. Derfor kan det være virkelig ærgerligt, hvis man uheldigvis, får smadret sit kamera på den, eller der skulle være sket noget andet, som gør at kameraet ikke virker optimalt. Hvis der skulle være sket noget med dit kamera, så kan vi hurtigt få det skiftet, så du er klar til at tage dine skarpe billeder igen.

Har du problemer med batteriet?

Det nye batteri på en iPhone 11 pro, holder længere, og det mærkes tydeligt i løbet af dagen. Men skulle du være så uheldig at du mærker, at batteriet er blevet sløvere gennem tiden, så det ikke holder lige så længe som det plejede, så kom forbi os. Vi får dit batteri udskiftet, så din telefon holder hele dagen som den plejede. Vi har altid batterier på lager, og klarer ofte vores reparationer på under 30 minutter, så du hurtigt kan komme videre.

Højtaleren, mikrofonen eller andet driller?

Højtaleren og mikrofonen på en iPhone 11 pro, kommer ud med en virkelig god og klar lyd. Men skulle du opleve at lyden driller, eller ikke er helt optimal som den plejede kan det betyde at den har brug for en udskiftning. Kontakt os, så undersøger vi problemet for dig og klarer det.

Kontakt os:

Tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på 55 50 20 40. Ellers kan du også altid kontakte os igennem kontaktformularen, eller sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk, hvor vi vil svarer hurtigt tilbage inden for vores åbningstid. Vi du hellere komme ned og besøge butikken er du altid velkommen til det. Vi befinder os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.