IPHONE 11 PRO MAXs

iPhone 11 Pro Max Reparation

Med mere end 25 års erfaring, klare vi nemt reparation af din telefon. Vi klare alt fra en ødelagt skærm til en vandskade. Alle elementer kan klares hos os.  Så hvis uheldet har været ude, står vi klar til reparation af din telefon. Vores garanti er vores erfaring og professionalisme.

Bestil tid her på siden eller kom forbi, hvor vi står klar til ar løse din udfordring.

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 45 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

iPhone 11 Pro Max skærmskift:

Skærmen på en iPhone 11 Pro Max skulle være en mere robust skærm end de tidligere iPhonemodeller. Men derfor ved vi stadig at uheldet kan ske, og man derfor har brug for en udskiftning. Det kan vi klare hurtigt hos os, så du kan bruge den superlækre skærm igen.

iPhone 11 Pro Max batteri:

Batteriet på en iPhone 11 Pro Max, holder en del længere end de tidligere modeller, og det kan de fleste også mærke. Men skulle du igennem tiden mærke, at dit batteri ikke holder lige så længe som det plejede, kan det betyde at den har brug for en udskiftning. Det kan vi klare hurtigt hos os, så kom forbi vores butik så vi får problemet ordnet for dig.

Højtaler og mikrofon:

Skulle du have tabt din iPhone 11 Pro Max, eller skulle der være sket noget, som har påvirket din højtaler eller mikrofon. Så kom forbi vores butik, så vi kan løse problemet for dig, så din højtaler eller mikrofon virker optimalt igen. Vi klarer ofte vores reparationer på under 30 minutter, så vores kunder hurtigt kan komme videre igen.

Kamera udskiftning?

En iPhone 12 Pro Max kommer med endnu flere kameraer, som bare gør iPhonen endnu federe. Men skulle uheldet være ude, og der skulle være sket noget med dit kamera, så vil man gerne have det fikset så hurtigt som muligt. Derfor klarer vi ofte vores reparationer på under 30 minutter, så du hurtigt kan vende tilbage til dagen, med de lækre kameraer.

Kontakt os:

Tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på 55 50 20 40. Ellers kan du også altid kontakte os igennem kontaktformularen, eller sende os en mail på kontakt@mobilreparationer.dk, hvor vi vil svarer hurtigt tilbage inden for vores åbningstid. Vi du hellere komme ned og besøge butikken er du altid velkommen til det. Vi befinder os på Amagerbrogade 8, København S, 2300.