Google Pixel 7 Reparation

Er din Google Pixel blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Google Pixel, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Google Pixel har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Google Pixelfejler, undersøger vi din Google pixel og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Goole Pixel end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Google Pixel som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Google pixel 7 reparation

I Danmark kom de første pixel-telefoner meget godt fra start. Google Pixel 7 er ingen undtagelse. Den er speciel indenfor både design, hastighed, skærm og brugeroplevelse. Da den ikke har det største batteri på markedet, er det ikke overraskende hvis det er grunden til du læser med på denne side.  Dit Google Pixel 7 batteri kan forventes at holde et par år uden markant forværring, men derefter er det helt almindeligt, hvis det har behov for at blive skiftet. Den store 6,3” skærm er beskyttet med det man kalder Gorilla Glass Victus, så man forventer færre skærmskifte end hos andre modeller. Men om du læser med pga. et sløvt batteri, en ødelagt skærm, dårlig højtaler, mikrofon eller andet, så kan vi hjælpe dig hos Mobilreparationer på Amagerbrogade 8, 2300 København S.

Skal vi skifte din Google Pixel 7 skærm til en ny?

Vi tilbyder en nem og hurtig service, hvor vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min. Er din skærm ødelagt, betyder det, at du kan komme forbi uden tidsbestilling og ofte få repareret din mobil, nemt & hurtigt. Vi kalder det ekspres reparation, så vi kan få en masse travle kunder igennem på en dag. Så står du i en pludselig opstået situation, hvor din Google Pixel 7 skærm er gået i stykker, så frygt ej, mobilreparationer hjælper dig.

Nyt batteri til din Google pixel 7

Typisk er batteriet den del der slides hurtigst. Derfor er det også noget man kan forvente skal skiftes. Virker det ikke, eller skulle der være problemer med strøm kapaciteten som forværres, så bør du overveje at få et nyt Google Pixel 7 batteri.

Vores kunders anmeldelser inde på Trustpilot

Vi er en professionel virksomhed inden for reparation af elektronik, med mere end 25 års erfaring. Vores butik på Amager har eksisteret siden 2010. Det betyder, at vi har foretaget reparationer og stået ansigt med kunder rundt omkring i hele København, og især Amager. Vores kunder er tilfredse med vores service, og glade kunder, gør det sjovt at komme på arbejde hver dag.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål angående vores priser, mangler du vejledning eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte os på tlf. 55 50 20 40 eller besøg os på Amagerbrogade 8, 2300 København S.