Google Pixel 7 Pro Reparation

Er din Google Pixel blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Google Pixel, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Google Pixel har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Google Pixelfejler, undersøger vi din Google pixel og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Goole Pixel end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Google Pixel som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Google pixel 7 pro reparation

Google er kommet godt fra start med deres nye Pixel-telefoner. Det skyldes især den høje kvalitet til prisen. Køberen kan forvente design, hastighed, skærm og brugeroplevelse som sjældent set. Den har ikke det største batteri på markedet, derfor er det ikke overraskende hvis du læser med på denne side, fordi dit Google Pixel 7 Pro batteri er begyndt at miste strøm hurtigere og dermed skal skiftes.

Den store 6,3” skærm er mere modstandsdygtigt en mange andre skærme, så der forventes færre skærmskader, end man ser fra mange andre modeller og brands. Er din skærm alligevel blevet ødelagt, er batteriet blevet sløvt eller andet, så hjælper vi dig gerne hos Mobilreparationer på Amagerbrogade 8, 2300 København S.

Skal vi skifte din Google Pixel 7 Pro skærm til en ny?

Er din Google Pixel 7 Pro skærm ødelagt, tilbyder vi nem og hurtig service, hvor vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min. Det betyder, at du oftest bare kan komme forbi uden tidsbestilling, så skal vi nok få repareret din skærm. Det er det, vi kalder ekspres reparation. Står du derfor i en pludselig opstået situation, hvor skærmen går i stykker eller smadrer, så frygt ej, mobilreparationer ligger på din vej.

Nyt batteri til din Google pixel 7 Pro

Batteriet er typisk den del der slides hurtigst. Derfor er det også noget man kan forvente skal skiftes efter et par år. Virker det slet ikke, er det relativt nemt at beslutte, at man skal have et nyt Google Pixel 7 Pro batteri. Skulle der derimod være problematik i forhold til strømkapaciteten som forværres, så kan et batteriskifte også være en god ide. Så får du nemlig fuld strømkapacitet igen. Vi ofte batterier på lager i butikken, og kan derfor skifte det på kort tid, imens du venter eller går en lille tur i på Amagerbrogade.

Se alle vores tilfredse kunders anmeldelser inde på Trustpilot

Vi er en professionel virksomhed på området elektronik reparation, hvor medarbejderne har mere end 25 års erfaring. Vores butik på Amager har eksisteret siden 2010. Det betyder, at vi siden 2010, har foretaget mobilreparationer for glade og tilfredse kunder rundt omkring i hele København og især på Amager.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål, mangler du vejledning eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte os på tlf. 55 50 20 40 eller besøg os på Amagerbrogade 8, 2300 København S.