Pixel 6a

Google Pixel 6a Reparation

Er din Google Pixel blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Google Pixel, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Google Pixel har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Google Pixelfejler, undersøger vi din Google pixel og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Goole Pixel end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Google Pixel som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Google pixel 6a reparation

Der bliver konstant overrasket med nye udgivelser fra Google og Google Pixel 6 serien er ingen undtagelse. En klasse-telefon for pengene, såfremt at den virker som den skal. Læser du med her, må det betyde at du oplever problemer med din Google Pixel 6a mobil. Om du skal have den repareret, eller havde udskiftet en reservedel, kan vi her hos Mobilreparationer hjælpe dig.

Ødelagt skærm på din Google Pixel 6A mobil

Hos Mobilreparationer tilbyder vi ekspres reparationer, hvilket betyder at vi ofte har reservedele, som skærm, batteri osv. på lager. Det betyder, at vi hurtigt kan få skiftet den ødelagte reservedel og repareret din Google Pixel 6A på ingen tid. Står du derfor i en situation, hvor telefonen pludseligt er gået i stykker, så frygt ej, Mobilreparationer hjælper også glædeligt gerne dig.

Løber dit Google Pixel 6A batteri hurtigt tør for strøm?

Vi kender alle til telefonen, som virker rigtig godt igennem de første år, men så lige pludselig begynder at løbe hurtigere tør for strøm. Lige pludselig forværres batterikapaciteten markant og du beslutter dig for, at det skal fikses nu. Batteriskifte er en af de hyppigste mobilreparationer, som der bliver foretaget her hos os. Derfor skal du ikke tøve med at komme ned i butikken og få et batteriskift på din Google Pixel 6A. Skulle der være andre problemer, ser vi også gerne på dem. Desuden vejleder vi vores kunder bedst muligt og sørger for, at sende dig godt videre på din vej.

Service i top

Hos mobilreparationer møder du et stærkt team af kompetente servicemedarbejdere, som ikke nøjes, men sigter efter høj kvalitets reparationsydelser. Det betyder originale reservedele, så du ikke behøver bekymre dig over et besøg nummer 2. Har du en ødelagt skærm eller problemer med batteriet, får vi det repareret inden for kort tid på Amagerbrogade 8, 2300 København S.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål angående vores priser, mangler du vejledning eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte os på tlf. 55 50 20 40 eller besøg os på Amagerbrogade 8, 2300 København S.