Pixel 6 Pro

Google Pixel 6 Pro Reparation

Er din Google Pixel blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Google Pixel, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Google Pixel har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Google Pixelfejler, undersøger vi din Google pixel og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Goole Pixel end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Google Pixel som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Google Pixel 6 Pro reparation

Nu har Google for alvor steppet ind i kampen om markedsandele i smartphone-markedet. Google Pixel 6 Pro medfører fantastiske kameraer, et stilrent design og en god ydelse, masser af lagerplads, en 6,1 tommer skærm og meget mere. Din Google pixel 6 pro telefon har dog formentligt brug for en kærlig hånd, når du alligevel læser med her på siden. Skal skærmen skiftes, eller er batterikapaciteten i dårlig stand, så kom forbi vores butik på Amager for en solid reparation.

Google Pixel 6 Pro ny skærm

Er din skærm gået i stykker, har du tabt den, eller er den gået i sort? Er det et længerevarende problem som du endelig beslutter dig for at fikse, eller er det en nyopstået skade på din skærm? Uanset hvad tilbyder vi dig en kvalitets reparation af din Google pixel 6 pro skærm. Vi kan oftest have mobilen klar igen med en helt ny skærm på under 90 min, hvilket betyder du ikke behøver at undvære telefonen længe.

Skal batteriet på din Google Pixel 6 Pro skiftes til et nyt?

Er dit batteri slidt, og oplever du, at Google pixel 6 pro løber tør for strøm meget hurtigere end tidligere. Kan du se at batteriets kapacitet er blevet forværret til en grad, hvor du ikke længere nyder din telefon. Så kom forbi butikken til et batteriskift på din Google pixel 6 pro.

Service og kvalitet er vores første prioritet

Mobilreparationer har siden 2010 været hjemstedet for hele København og især Amagers mobil reparationer med en masse glade og tilfredse kunder, som har holdt forretningen beskæftiget gennem årene. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og går op i at fremføre arbejde af høj kvalitet. Dette betyder at kunden ikke skal bekymre sig om reservedele som svigter, eller andet. Har du derfor været uheldig at få ødelagt din Google pixel 6 pro, så kom forbi Mobilreparationer til en kort, men god oplevelse. Du finder os på Amagerbrogade 8, 2300 København S.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål, mangler du vejledning eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte os på tlf. 55 50 20 40 eller besøg os på Amagerbrogade 8, 2300 København S.