Pixel 5a

Google Pixel 5a Reparation

Er din Google Pixel blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Google Pixel, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Google Pixel har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Google Pixelfejler, undersøger vi din Google pixel og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Goole Pixel end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Google Pixel som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Google Pixel 5a reparation

Google Pixel 5a telefonen er specielt indenfor hastighed, skærm, brugeroplevelse og design en af de mere roste smartphones. Du kan forvente en flot og stor skærm, samt et godt batteri. Har du problemer med din Google Pixel 5a telefon, får du dog ikke nydt godt af den, og her kan vi hjælpe dig, med at lave om på det. Skal skærmen skiftes, eller skal du bruge et batteriskifte, ny ladeport, højtaler eller andet, så kom forbi os på Amagerbrogade 8, 2300 København S.

Reparation og udskiftning af Google Pixel 5a skærm

Vi forstår vigtigheden af en fejlfri skærmoplevelse. Uanset om det er en mindre ridse eller skærmen er smadret eller gået i sort, er vores dedikerede team af eksperter klar til at hjælpe med en reparation i høj kvalitet. Med den nyeste teknologi og udstyr er vi i stand til at reparere eller udskifte din Pixel 5a’s skærm på en sikker og pålidelig måde. Vi sørger for at din Pixel 5a bliver så god som ny. Desuden reparerer vi 95% af alle enheder inden for 90 min.

Udskiftning af Google Pixel 5a batteri

Et kraftfuldt batteri er hjertet i enhver mobil, og vi ved, hvor vigtigt det er for dig at have en pålidelig strømkilde. Vores teknikere er erfarne i at håndtere batteriskift med omhu og præcision. Vi bruger kun batterier af højeste kvalitet, der garanterer lang levetid og optimal ydeevne. Med en udskiftning hos os, vil dit nye Google Pixel 5a batteri sørge for, at din telefon leverer den samme imponerende batteritid, som du havde forventet, da du købte telefonen.

Vi ved, at din Pixel 5a er mere end blot en enhed – den er en del af din hverdag og dine oplevelser. Derfor går vi langt for at sikre, at den altid er i perfekt stand. Vores dedikerede kundeservice er altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med eventuelle udfordringer.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål angående vores priser, mangler du vejledning eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte os på tlf. 55 50 20 40 eller besøg os på Amagerbrogade 8, 2300 København S.