Pixel 5

Google Pixel 5 Reparation

Er din Google Pixel blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Google Pixel, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Google Pixel har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Google Pixelfejler, undersøger vi din Google pixel og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Goole Pixel end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Google Pixel som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Google Pixel 5 reparation

Er du en af de heldige ejere af en Google Pixel 5 telefon, har du sikkert nydt i den tid, du har haft den. En skærm af kvalitet, et batteri der holder længe, gode højtalere og overordnet god brugeroplevelse, gør det nemt at glæde sig over netop denne Google Pixel model. Men siden du kigger med her på siden, må du havde et problem med din Google Pixel 5 telefon. Uanset om det er skærmen, batteriet, højtaleren, mikrofonen, ladeporten eller andet, står vi klar til at hjælpe dig her hos Mobilreparationer, hvor vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min. Kom gerne forbi vores butik på Amagerbrogade 8, 2300 København S.

Reparation og udskiftning af Google Pixel 5 skærm

Vi forstår, at din Pixel 5 er en integreret del af dit liv, og en fejlfri skærm er afgørende for en problemfri brugeroplevelse. Vores team af eksperter er trænet til perfektion og udstyret med avanceret teknologi til at håndtere reparationer og udskiftninger af skærme med den ypperste præcision. Uanset om det er en mindre overfladisk ridse eller en mere omfattende udfordring, står vi klar til at gøre din Pixel 5 så god som ny. Vi benytter kun originalt kvalitetsmateriale, hvilket garanterer, at din skærm forbliver klar, lysstærk og i perfekt stand.

Udskiftning af batteriet på din Google Pixel 5

Vi ved, at et pålideligt batteri er kernen i enhver mobil, og vores mål er at sikre, at din Pixel 5 altid er klar til at følge dig gennem dagen. Vores teknikere er specialiserede i at håndtere batteriskift med omhu og præcision. Vi benytter udelukkende originale reservedele, der sikrer lang levetid og optimal ydeevne. Med en batteriudskiftning fra os, kan du være sikker på, at din Pixel 5 fortsat vil levere den fremragende batteritid, som du forventer fra en topklasse smartphone.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål angående vores priser, mangler du vejledning eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte os på tlf. 55 50 20 40 eller besøg os på Amagerbrogade 8, 2300 København S.